Program

Flow - 2019

Time Presenter Title Type Length
09:45 Paul Olomolaiye (UWE Pro Vice-Chancellor) Welcome Opening 15 minutes
10:00 Rebecca Fiebrink Using Data and Machine Learning to Support Human Creative Practices Keynote 50 minutes
Session 1
10:50 Chris Nash Musical Platforms: Patterns and Chaos in Music Talk 1 20 minutes
11:10 Frazer Barnes Printed sensors and how they will revolutionize the food supply chain and reduce waste Talk 2 20 minutes
11:30 Break Break Break 30 minutes
Session 2
12:00 Kevin Doyle Institute of Coding Highlight 15 minutes
12:15 Phil Legg, Jim Smith, and Richard Preen HASTE - Human-centric active-learning for decision support in threat exploration Talk 3 20 minutes
13:00 Lunch Lunch Lunch 60 minutes
13:00 Ben G and Steve Battle Programming with potatoes Workshop 60 minutes
13:00 Multiple Posters Posters 60 minutes
14:15 Teresa Dillon In Your Aerial Keynote 45 minutes
Session 3
15:00 Tom Mitchell Interactive Sonification of Molecular Physics (Isomorph): Making the Invisible Audible Talk 4 20 minutes
15:20 Dom Brown Designing an Immersive Musical Experience in Virtual Reality Talk 4 20 minutes
15:40 Luke Reed Immersive Audio in Cinematic VR Talk 6 20 minutes
16:00 Liz Lane Performance 1 20 minutes
16:20 Break Break Break 60 minutes
17:20 Imogen Heap Performance 2 Performance 60 minutes